söndag 2 oktober 2011

En lugn Söndag i trädgården

Det har varit en skön Söndag hemma i trädgården. Foten sa vila idag också. Så dagen har bestått att förbereda och städa trädgården inför hösten. Det har bestått att klippa ner alla växter som vi har haft  i rabatterna. Riktat upp staketet, (det som skulle ha bytts.... ) så snö svängen kan trycka sönder det igen till vintern.... ..

Hela dagen har gått åt till detta. Det tar mer tid än vad man tror ändå har vi inte mycket på vår tomt om man jämför mot våra grannar som "bor" i trädgårdarna bokstavligen från vår till höst.
Tack och lov att vi alla är olika!!

Imorgon en ny vecka med ett träningsprogrammet som skiljer sig lite men kommer bli bra. Det ev. orosmolnet är min fotled, som fick sig en "tryckare" i fredags men nu ikväll känns "retså" ok men lite öm i vissa vinklar.. Hoppas att det går över, kommer köra en hel del balansplatta nu ett tag framöver igen.....

Nytt från och med idag och varje kommande vecka är mitt träningsschema. Som man finner i den högra listens uppkant. Där kan man ta del av mitt tränings upplägg i stora drag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar