fredag 9 november 2012

Tre gånger Eva & två gånger löppass



Vilken vecka det har varit.... Det tycks varit en ryckig vecka för många. För min del blev det åter igen ett återseende av en instruktör som det var ett bra tag sedan som jag deltog på hennes pass. Tre gånger med Eva på tre dagar  Booty, CX och Spinning. Tre trevliga pass ett varmt tack till dig för dessa! Det kanske blir fler framöver. Torsdagen var en maraton dag... upp stigning kl 04.45, påklädning, frukost nr 1, biltransport till Örebro. 
Ankomst 07.30. Väl framme hoppade min dotter in på Universitet för en tenta.  medan jag åkte in till ett näst intill tomt Actic gym vid stora torget inne i Örebro.


Örebro har förberett att julen är påväg, det känns inte riktigt rätt att finna julbelysningar uppsatta redan den 8 november... eller är det så att Närkingarna har en egen tidsräkning.... Bestämde att ta en frukost två för att få näringsbalansen återställd efter löppasset och denna upptäckt. Därefter hemfärd för sedan börja arbeta fram till 23.30. Väl nerborrad i sänghalmen till midnatt väntade knappa 4,5 timmars sömn för att sedan åka ner till gymmet 06.40 och trampa loss ett morgonpass spinning... 

Hör och häpna passet var riktigt skönt att köra och kroppen svarade bra! Nu i kväll så är samma kropp trött. Förvånad, nej det känns riktigt skönt och bra. För nu i helgen ska det bara kopplas av.. inför en ny vecka med spännande utmaningar mer om det till veckan!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar