söndag 25 november 2012

Friidrottare på hjul....

Ikväll så blev det första passet efter förra veckans ofrivilliga uppehåll. Mina sju friidrottare har tjatat att få göra något annat än den tunga och ibland tråkiga uppbyggnads träningen. Så i torsdag så gav jag signal om att idag (söndag) skall vi ta ett spinningpass. Positiva vibbar ljöd men när sanningens timma närmade sig så blev det lite manfall... 
Vi blev två utöver mig. Sofie & Lisa, de två tappra kämparna, fick sig en ordentlig resa på cyklarna. Det var inte första gången dessa tjejer körde spinning men det var första gången de var riktigt "duktigt" trötta... Mjölksyran bubblade ordentligt i musklerna, då ska man veta att de är 7-kamps tjejer och är vana med duktig hård träning. 
Nöjda klev de av och båda sa att det här var inte sista turen bara synd att det är 1 timmas väg till just det här gymmet för den här nivån finns inte hemma! var deras kommentarer. 
Själv då? jo tack det kändes fint efter uppehållet och jag var ju själv tvingad att hålla ett högt tempo själv. Gissa om det kommer märkas imorgon...  Nu väntar sängen för en god natts sömn och där efter en ny vecka med jobb och träning igen!!! 

2 kommentarer:

  1. Hoppas tjejerna var nöjda och trötta sen!?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja de var både nöjda och trötta. Sofie somnade innan vi passerad Herrbeta och
      Lisa blev tyst strax innan Norsholm. Väl "hemma" i Katrineholm så vaknade de till, trötta och bra slut. Båda sa att det var ett av de intensivaste intervall pass de hade fått på ett bra tag och de kommer garanterat vilja ha liknande pass framöver. Så betyget var MVG till dig!

      Radera