fredag 16 november 2012

Fredag och ledig

Efter gårdagens "trea" så känns kroppen riktigt behaglig idag, en skön natts sömn gjorde att fredagen började perfekt!! Dagen idag har gått i egen vård dvs att få bry om sig själv, frisören ,fika slappa kolla i affärer som grabbar gör och bara driva omkring själv. En egen dag! Vet inte hur länge sedan jag hade det! 
Summering = SKÖNT!

Gårdagen gick i 120 fram till träningspassen som gick ytterligare 20 km snabbare. I 140 susade vi fram på spinningen med en instruktör som skrek sig hes pga att head-setet inte funkade.... (igen, inget nytt direkt). En kämpa insats av en instruktör som nästan tappade rösten. Det måste vara frustrerande att ha det så, man kan ju tänka sig själv om sin bil tex inte vill starta när man är beroende av den!
Kunde inte låta bli att ge konstruktiv feedback till personalen i repan. Nu är det väll dags att instruktörerna får sina egna head-set! 

Nästa vecka blir en vecka som blir troligen ryckig också (det närmar sig ju slutspurten på året...) och allt ska då pressas ut på jobbet något man borde kunnat gjort tidigare.... Men träning kommer det bli och möjligheter kommer ges det är bara att plocka dem!!

Ha en skön helg på er alla och välmött!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar