torsdag 3 maj 2012

Vilken underbar torsdag

Gårdagens em och kväll var en energi kick för oss som var med. En riktig trevlig tillställning med cykeltur från jobbet över halva stan för att landa vid Valla fritidsområde där det blev mini-golf (lag) som därefter övergick till grillning med vår grillmästare. Efter maten fortsatte övningarna med ägg kastning!! 
Japp det stämmer det var råa ägg, en riktig höjdare och bra som hårschampo förövrigt..... Själv fick jag inte den grenen tilldelad tråkigt nog för det är en riktig hejdar gren där puls och koncentrationen ökar ordentligt. Som sista gren före kaffet blev det en traditionellt kubb spel där vi gick vinnande ut ur. 
Timmarna bara försvan iväg och kvällen smög sig på och solen börja gå ner så som temperaturen ute. Det märks att den där riktiga våren inte är här ännu. 


Dagen idag blev en sån där dag som är mindre kul ordet samordning.... ja det saknades. Började dagen med introduktions utbildning som blev av trots att vi hade förbands mästerskap i löpning 10km... Så det blev ingen start för mig utan utbildning till våra nya medarbetare. Med facit i hand, så skulle jag kunnat varit med.... hur var det med ordet samordning...... 
Det fortsatte även resten av dagen då en planerad information som jag skulle hålla och genomföra efter lunch flyttades 2,5h framåt. En viss ilska kändes i kroppen men "gilla läget" bytte om och körde själv ett efterlängtat löppass i samband med lunch som belöning för att sedan vara taggad inför det framflyttade informationen. Tiden på milen ja den hade garanterat gett en prisplacering om jag hade tävlat men man får vara ödmjuk..... Nu kan ingen komma att säga att man inte är flexibel.


Läste några bloggares händelser idag, om det sköna vårvädret och man kan lätt erkänna... att en viss avundsjuka på de som är föräldralediga och andra lediga, kan njuta i detta underbara väder och dessutom träna!! Njut av den här tiden! För snart är vardagen i kapp er med alla måsten, tider, möte och tidalmanackan som dikterar 1/3 - 2/3 del av dygnet.  
Imorgon väntar tidig morgon träning i form av CX och Spinning. 
Hur ser din fredag ut?

1 kommentar:

  1. Låter som om ni hade en riktigt härlig kväll igår.
    Det är riktigt lyxigt att vara föräldraledig nu, kunna vara med dem man älskar, träna, njuta av våren och ta dagen som den kommer. Älskar't

    SvaraRadera