måndag 28 maj 2012

Smidig som en marmorskiva, inget ryggskott!!

Var hos naprapaten idag som konstaterade och muskleraturen i ryggen är välutvecklad så pass att smidigheten näst intill saknas samt att jag satt fast med ett par kotor.... 
Vad gäller nu då?!.... ingen löpträning på en vecka däremot töjningsövningar. Ryggliggande med  böjda benen ihop i 90 graders vinklar och därefter sidovridningar 180 gr åt vardera håll. Det var övning 1. Övning 2, sittande på huk med båda fötterna och rumpa mot golvet, hållande om en köksstol samt sträck motsvarande hand snett över huvudet mot andra hållet (sträckande känsla i rygg och för vaderna. Därutöver raska promenader med långa steg för att få ut benlängden när det gäller steget. 
Nytt besök till veckan för lite knäckebröds ljud igen.... Det kändes riktigt skönt direkt efteråt men nu på eftermiddagen är jag hur trött som helst och öm i ryggslutet. Tänk vad kroppen är underlig! Feltränad? Nej, men muskleraturen utvecklas olika fort.. med detta som resultat, dvs smidigheten i i midjan är som en marmorskiva....måste tänjas ut igen!

1 kommentar:

  1. Skönt att det inte var ryggskott samt att du kan träna och köra töjningsövningar för att bli bättre! Avundsjuk. Men jag haltar väl på ett tag till.

    SvaraRadera