tisdag 30 april 2013

Valborg och träning så klart!!

Den fria dagen som jag fick idag efter tandläkarbesöket passade bra att nyttja till ett besök i Katrineholm och World Class anläggningen. 

Denna anläggning kommer bli kanon men just nu är det en ombyggnads period men det hindrade inte mig och andra att träna. 
Tog och fixade lite administrativa göromål för att kunna träna vid anläggningen då de inte är i fas med det "gemensamma" nätet ännu. Men nu är det fixat så nu kan det bli mer träning! Även under helger om man skulle bli lite rastlös....

Dagens pass blev ett spinning pass med Anna Norling. Namnet kanske bekant för några utav er. Anna gav ett bra pass men deltagarna är inte så vana med World Class konceptet ännu det märks. Kul med passet idag var att det kändes så enkelt och nära, lite svårt att beskriva men det kändes bra med ett oplanerat pass helt enkelt. 

Anläggningen kommer ge World Class ytterligare en riktig fin anläggning att stoltsera med när den kommer stå klar. Då man verkligen lägger ner mycket kraft och energi att göra om lokalerna till öppna luftiga ytor till en komplett anläggning med en bred service nivå.

Nu övergår träningsdagen till födelsedags och Valborgsfirande. Minstingen fyller 12! Ehhh inte så liten längre.... men "busgullig"!

Ha en skön Valborgs helg och vi syns snart i gymmet eller i spåret!

2 kommentarer:

  1. Bara för kännedom om du vill så kör jag måndagens morgonspinning den 6 maj!

    SvaraRadera
  2. Å... för din kännedom... så kommer jag naturligtvis att vara där !!!!
    Vad kul och tack för din omtanke!!

    SvaraRadera