onsdag 24 oktober 2012

Två tankar - Två tränande

Dagen började hos tandläkaren för en rutinkontroll - ingen anmärkning! Därefter började "pappa - dotter" dagen med Sofie. Vi träffades på Hellmanska Gården mitt i Nyköping. Ett kaffe av modell mysig gammalt hus tidigt 1900 tal. En frukost satt bra tycket vi båda och därefter lite prat om "ditten och datten". För att lite senare på fm ta oss ned till den gamla Sunliht fabriken där det finns ett bra gym med komplett spa avdelning, restrang m.m (ett bra tipps om man vill bo/träna/festa eller göra Nyköping "allt i ett"). 

Passet blev ett löppass på bandet i en lokal som var relativ välbesökt trots att klockan var bara halv elva en onsdag och de flesta jobbar eller är i skolan. Här fanns alla åldrar så det var inget speciellt, inget skollov utan en vanlig dag. Ett bra pass blev det snabba raska ben fanns där i kroppen och efter bandet blev det ett TRX-pass väl passande tyckte min dotter..... Riktig trött och behaglig välbehags känsla in smög sig när vi sedan tog en riktig nyttig lunch! Nyttigt det här med "pappa - dotter" dag!

Kanske skulle planera in så dana här kvalitetsdagar oftare för hade man ju föräldrar ledigheten men det går ju att ta ut ledighet tack och lov.
I morgon torsdag så skall det till igen med ett "3" pass, CX, Booty och Spinning. Har en känsla att kroppen kommer vara mör i morgon kväll.

Dagens visdoms ord
Njut varje stund du kan få med dina kära, tiden går alldeles för fort!

När kostade du på dig en kvalitetsdag senast?

1 kommentar: