lördag 28 april 2012

Ibland är det uppförsbackar....

Veckan har rusat och äntligen är det en långhelg!!! Trots ledigheten så skall det hinnas med  2 födelsedagar en ung en gammal. Vidare så skall det fortsättas att förbereda firandet av kära hustru i slutet av månaden men det känns tungt ibland det är alldeles förmycket hänsynstagande till släktingar som man sällan nästan aldrig umgås med. Denna skenhelighet är någonting som tar mig emot! Det är bara att bita ihop men när det tar kraft ifrån än då känns det jobbigt och då om någonsin behöver man ut och få springa av sig skiten och tömma skallen... (ska stål sätta mig att tänka positivt).
I helgen skall det bli ett distanspass det är vad jag hinner, för att sedan till veckan rulla på enligt mitt schema. Ha en skön helg och en Valborgs helg.

3 kommentarer:

  1. Det finns ju gränser för vad man behöver utsätta sig för;0)... Tur att man kan träna av sig frustrationen. Trevlig Valborg !

    SvaraRadera
  2. Helt rätt och tack för din omtanke! Idag (valborg) så firar vi minstingen i familjen som fyller 11 år! (det går förfort det gäller att ta vara på tiden). Så idag blir det firande och hemma träning!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja detvär verkligen alldeles för fort. Klokt beslut, tror det kommer ett varv nästa år igen om inte annat.

      Radera