måndag 23 april 2012

Förutsättningar som inte går ihop med tid.....

Ja nu var det en ny vecka som bjuder på möjligheter. Möjligheter som  står bakom varje steg.... Så är det! i normal fallet men jag kan konstatera att nu räcker inte tiden till allt. Vilket innebär att min start i Göteborgs varvet är bara att glömma. 
Med almanackan som nu gör sig gällande så är det bara att välja att träna på kvällar och nätter. I bästa fall så kanske det kan bli några enstaka pass på arbetstid (trots att vi ska ha 3 h/w). Allt annat är en drömutopi.... Just nu utöver två (kända) födelsedagar så har det tillkommit två seminarium (hela veckor) 2 kurser om 2-x3 dgr samt förberedelse för ett större evenemang på jobbet, som tar i sin tur hur mycket tid och plats. Så finns det ingen tid kvar till träning då ordinarie verksamhet skall löpa på som vanligt....
Så värdekvittot i form av en 21 km tävling inför OS-Maran är bara att glömma..... Det blir att försöka få till löppass när möjlighet ges samt få passen som är tänkta på fritiden att genomföras, om de eventuellt finns tid kvar...


Ibland önskar man att den där mannen i reklamen som kallar sig "tiden" kunde dra i spaken just nu..... Idag är det en skit måndag! Tack och lov så är det fortfarande 82 dagar kvar till marathon loppet och det loppet är heligt!!

1 kommentar:

  1. Nej vad trist! Kan du inte köra gt som ett träningspass då?
    Ska fixa jägarvilan utan händer, började faktiskt med att läsa en tidning för att fokusera på något annat, det kan väl inte vara fusk?

    SvaraRadera