onsdag 7 december 2011

Ojjjj var tar tiden vägen.....

Var tar all tid vägen från extrema tidiga morgon timmar till sena kvällar!! Känns det igen?! Det är otroligt att det ska vara så svårt att kunna ha framförhållning.... Allt ska vara färdigt igår och 17 saker till som ska vara klara tills imorgon. Vad är det för fel med vår samhälle. It-samhället kräver snabba beslut sägs det....., action, action, bråttom, bråttom, för vilkens sak skull. Kunde man inte fått ur sig detta tidigare frågar man sig. Och det värsta är att mer än hälften säkert kan vänta med verkställande för att det inte brinner i kanterna. Är det endast för att det är snart slut på året och ångesten slår till pga beslutsvånda.... suck...


Resultat är utebliven träning eller snarare sagt, sönder hackade försök till träning, suck...
Nu har jag fått upp näsan igen över vatten ytan så nu ska det bli förhoppningsvis 3 fyspass i slutet av veckan. Det kommer troligen bli ett spinningpass,  ett CX-pass och troligen ett distanslöpnings pass. Håll tummarna. ("-Tänk om man kund träna mitt på dagen i stället för i mörkret.....")
Sitter nu och kopplar av framför adventsljusen, andra advent..... snart lite ledigt för att hinna med att träna.  Det har även hänt lite annat men det åter kommer jag med.. kanske i morgon eller på fredag.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar